dinsdag 28 december 2010

Er waart een spook door ons land....whuuuu!



De koningin sprak over harmonie, respect en maatschappelijke verbondenheid.

Hoe je het ook wendt of keert, het zijn thema's die bij kerst horen.

De onderkoning, Wilders, reageerde zuur. Smalend, was het juiste woord dat de Volkskrant voor zijn bijdrage aan de kerstboodschap koos. Niks harmonie of respect. Oog om oog, tand om tand. Dat is zijn devies. Gewoon rammen en dan pas vragen. Zo meppen we onze nieuwe samenleving bij elkaar. Schreeuwen, afwijzen, verzuren. Ja, met Geert komen we er wel.

Verder de voorspelbare reacties, de oppositie verdedigde de koningin. De regeringspartijen, jawel het christelijke CDA (daar stond die C toch voor?), hielden zich stil of mompelden iets zo zachtjes dat Geert het niet kon horen.

Lafaards.

Vanmorgen een goed stuk van Ari Duivesteijn in de Volkskrant. Hij beschrijft hoe de PVV zelfs een onschuldig initiatief voor de bouw van een door kinderen ontworpen huis, verbindt aan haar eigen haatdragende superthema's, de islamisering en de hobby's van de linkse kerk, en daarom maar afwijst.

Ook een bericht dat de PvdA gezamenlijk met zoveel mogelijk andere partijen wil gaan optrekken tegen de verzuring in ons land.

Maar ook hier begint de verwarring toe te slaan. Samen? Nou, dat moeten we nog even bezien. We moeten nog vergaderen. Hoezo samen? Tja, het plan is wel goed, maar....

En de Anbo (de ouderenbond) heeft al verzocht om van de lijst van deelnemers te mogen worden afgevoerd.

Voor je het weet worden ze geassocieerd met de linkse kerk.

Stel je voor.

Gaat Geert over je twitteren.

Whuuu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten